May 8, 2016

Oer: Si të ketë zgjedhje me 5 qershor kur nuk ka kushte për to?

Ambasadorja e Francës në Maqedoni, Lorens Oer gjatë kohës së qëndrimit të sotëm në Manastir deklaroi se kriza politike në shtet po i shqetëson të gjithë dhe se duhet gjetur një zgjidhje, transmeton TetovaSot.
“Kriza politike në Maqedoni po na shqetëson të gjithëve, sidomos mua, pasi që vi nga Franca, njëri prej vendeve themeluese të Bashkimit Evropian. Është e dëmshme që me 9 maj duhet ta festojmë ditën e Evropës në situatën kur jemi të shqetësuar për Republikën e Maqedonisë dhe po e parashtrojmë pyetjen se si të dalim nga kriza. Pyesim se si me 5 qershor të ketë zgjedhje kur kushtet ende nuk janë plotësuar midis partive politike, listat nuk janë gati dhe me të vërtet duhet që të dilet nga kjo krizë”, deklaroi Oer./TetovaSot/

No comments:

Post a Comment