May 16, 2016

Molla Sula po ndërton sallë të Xhudos në Saraj

Kryetari i komunës së Sarajit Bekim Murati sot ka pritur selektoein e reprezentacionit të federatës së xhudos Goran Mickivski dhe xhudisten e re Arbëresha Rexhepi, shkruan Fakte. Murati ka uruar Arbëresha Rexhepin për sukseset e arritura në këtë sport dhe njëkohësisht është zotuar se do të hapë xhudo qendër në Saraj, raportojnë mediat. Megjithatë, në rrjetet sociale është shprehur pakënaqësi nga rëndësia që funksionarët e BDI-së i japin ‘’Reisit’’ Sulejman Rexhepi i cili sapo realizoi një vizitë në ShBA si pjesë e delegacionit të BDI-së i kryesuar nga nënkryetari i kësaj partie Izet Mexhiti, duke aluduar se Arbëresha Rexhepi është mbesë e reisit të BFI-së. Por numri më i madh i tyre meqë  edijn se komuna e Sarajit nuk ka kapacitete për një sale të till, andaj opinion ka shprehur shqetësim se ajo bëhet me para të vakufit. A po vendoset BFI totalisht në shërbim të BDI-së për intereset e Sulejman Rexhepit? A po keqpërdor mjetet e buxhetit të BFI-së, Sulejman Rexhepi për interese të ngushta familjare, jnaë disa nga shumë pyetjet që parashtrohen meqë BFI vetëm se po fundoset në aspektin financiar. 

No comments:

Post a Comment