May 13, 2016

Krisma në Shkup, frikësohen shkupjanët. Ja çka ndodhi

Sonte ka pasur krimsa të mëdhaja në Shkup në hapjen soleme të Bankës Pro-Credit. Disa banorë në adresë të portalit TetovaSot kanë reaguar duke thënë se si është e mundur kaq shumë krisma për hapjen e një banke. Si ka lejuar policia që në këto orë të vona të bëhet kaq shumë zhurmë sikur ka filluar luftë në mes të Shkupit.
Siç mëson portali TetovaSot krismat me fishekzjarre që kanë traumatizuar shkupjanët kanë filluar që nga ora 19.00 dhe kanë zgjatur disa orë si shenjë e hapjes së bankës./tetovasot/

No comments:

Post a Comment