May 11, 2016

I dërguari special gjerman Johanes Hajndëll nesër në Maqedoni !

I dërguari special i Gjermanisë për Maqedoni dhe ambasador në Vjenë Johanes Hajndëll nesër dhe pasnesër do të jetë në Shkup, ku do të bisedojë me përfaqësues të katër partive politike të Marrëveshjes së Përzhinës, kumtoi Ambasada gjermane në vend.
Hajndëll, sipas kumtesës, do të ketë takime edhe me ambasadorin e SHBA-së, Xhes Bejli dhe me ambasadorë të tjerë të vendeve të BE-së.

No comments:

Post a Comment