Apr 5, 2016

Shtyhet seanca për zgjedhjen e ministrave të BDI-së, dy propozime të padëshirueshëm për VMRO-në

Është shtyer për një orë mbledhja e Kuvendit ku duhet të zgjidhen ministrat dhe zëvendësministrat e rinj të BDI-së. Siç bëhet e ditur, dy emra të ministrave janë kontestues për kryeministrin teknik, për të cilët ndërkohë po kërkohet zgjidhje.
Arlind Zeqiri dhe Bekim Maksuti janë në listën e kandidatëve, por jo në propozimin e kryeministrit Dimitriev, që sot u dërgua në Kuvend. Siç shpekulohet nga Plusinfo, propozimi për Maksutin është hedhur poshtë për shkak të pranisë së tij në varrezat e UÇK-së në Sllupçan me uniformën e ARM-së, pikërisht në kohën kur Dimitriev ka qenë zëvendësministër i mbrojtjes në vitin 2012. Ndërsa nuk dihet se përse nuk pranohet Arlind Zeqiri, që është aktualisht promotor ekonomik i Maqedonisë.(INA)

No comments:

Post a Comment