Apr 30, 2016

Prokuroria Speciale: Dëshmitarët janë të sigurt

Gjuajta me plumba në Kapishtec dhe trupi i vdekur i Kosta Krpac me plumb në gjoks i frikësoi dëshmitarët. Ata janë të mbrojtur, thuan nga Prokuroria Speciale, transmeton TetovaSot.
Një përgjigje të këtillë e ka marr gazeta Financial Times ndaj pyetjes së si ekipi i Janevës arrin që t`i bind dëshmitarët prej të cilëve shumica frikësohen nga mbikëqyrja e vazhdueshme për të bashkëpunuar.
“Nuk flasim publikisht për dëshmitarët. Identitetin e tyre e mbrojmë në fshehtësi që ata të mos rrezikohen”, thuan nga Prokuroria Speciale Publike./TetovaSot/

No comments:

Post a Comment