Apr 20, 2016

Mos luani lojën e Djallit!

Shkruan : Kryetari i deges së PDSH-së, Saraj Sefedin Aliu
Nuk heshtin shqiptarët e as që kanë heshtur ndonjëherë në të kaluarën. edhe pse shqiptarët(shumica) ia dhanë perkrahjen BDI-së, që nga lufta! Dhe të jetë, budallallëku edhe më i madh, na dalin disa ”intelektual”, demek, kalemxhinjë me shkrime mirë të redaktuar, që deri dje në shkrimet e tyre ”e qanin” me shkrime duke e perkrahur BDI-në, dhe kur panë se s’përfituan dot asnjë ”kockë”, e lëre më mish, fët e fët ndërruan fanellën dhe filluan, të bëjnë ”gjoja” e po na thërrasin kendej e andej, si të urtë e si intelektual të mirefilltë dhe të paanshëm!
Vaj halli për shqiptarët nga këta lakej që sorrollaten si qenë rrugësh e s’dinë takatin e tyre! Sa herë që Partija Demokratike Shqiptare, si e vetmja opozitë parlamentare, thërriste popullin që ta përkrahni atë, ju lujnit politikën e dreqit! Mos e luftoni opoziten e vërtetë, PDSH-në, por luftojeni të keqen, ju orientoheshi ka pushteti pa pushtet, kah BDI! Me sulmin ndaj PDSH-së, ju po bëni demin ndaj shqiptarëve.
Dëmi është i madhak pse po sulmoni një parti që gjithmonë ka qenë brojtësja e vetme e të drejtave shqiptare, po problem qëndron se ju po ua zgjatni jetën një krijese të keqe, siç është BDI-ja. Këtë, qëllimisht po e bëni! Dëshironi në të gjitha format që t’ua falni mëkatet që i ka bërë këtij populli, po kot e keni! Shqiptarët janë kthjellur dhe do t’ju tregojë të gjithë atyre që merren me ligesi, veçanërisht, këtyre ”kalemxhinjëve” të pushtetit, se nuk e shpetoni dot BDI-në e as veten!!! Harami keputet prej së trashi, e më trash, s’ka qenë asnjëherë!
Nuk i shpetoni dot as edhe”lidhëset e BDI-së, ato partiçkat e vogla që i formuat për ditë, si kepurdhat pas shiut, që pastaj të humbin si “shurra e pulës”, se të tilla janë. Ku janë të gjitha ato, që në të kaluarën paraqiteshin vetëm para zgjedhjeve?! As edhe shkurtesat e tyre nuk mbahen mend! Rekomandimi im është: mos luani lojën e Djallit!

No comments:

Post a Comment