Apr 20, 2016

Kushtet e Zaevit për takimin e Vjenës (Video)

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi sot se nuk do të marrë pjesë në takimin e Vjenës, nëse nuk tërhiqet vendimin skandaloz i presidentit për faljen e politikaneve.
Ai gjithashtu theksoi se kërkon edhe anulimin e zgjedhjeve të shpallura më 5 qershor të këtij viti.
Sipas tij , zgjedhjet u caktuan me urdhër të Gruevskit dhe në kundërshtim me Kushtetutën e Republikës së Maqedonisë.
Lideri i opozitës maqedonase, theksoi se së bashku me qytetarët e Maqedonisë do të vazhdojë betejën për demokratizimin e vendit.  (INA)

No comments:

Post a Comment