Apr 25, 2016

Ekskluzive: Fillon një aksion i ri policor me kërkesë të Katica Janevës

Para pak çastesh inspektorët policorë kanë ndërmarrë një aksion të ri, në kuadër të hetimeve të Prokurorisë Speciale Publike, që udhëhiqet nga Katica Janeva. Burime të sigurta të gazetës “Lajm” thonë se inspektorët jkanë futur në Agjencinë shtetërore të rrugëve, ku drejtori është kuadër nga radhët e VMRO-DPMNE-së.
Sipas burimeve tona, me këtë rast janë konfiskuar dokumentacione që kanë të bëjnë me ndërtimin e disa autostradave me kompani kineze, për të cilat te “bombat” e publikuara nga opozita flasin kryeministri Nikolal Gruevski dhe ish ministri i transportit, Mile Janakievski. Tani për tani PSP nuk e ka konfirmuar zyrtarisht ëtë informacion.

No comments:

Post a Comment