Apr 13, 2016

Çka ka gabuar Fatime Fetai, që ta amnistojë Ivanovi?

Prokurorja speciale Fatime Fetai dheLile Bubevski Stefanova dhe Gabriel Savevski gjenden në listën për falje nga Presidenti Gjorge Ivanov.
Emrat e tyre janë publikuar në Fletoren Zyrtare, ku përjashtohen nga ndjekja penale, pa zhvillimin e procedurës.
Nga Prokuroria Speciale tani për tani nuk kanë asnjë koment për këtë vendim. Përndryshe, ata u persekutuan për shkak të dyshimeve se kanë ushtruar presion mbi dëshmitarë.

No comments:

Post a Comment