Apr 13, 2016

Bejli: Amnistia mbron politikanët e korruptuar

Amnistia e përgjithshme pa proces përkatës gjyqësor mbron politikanët e korruptuar dhe bashkëpunëtorët e tyre, ka postuar në Twitter ambasadori amerikan në Shkup, Xhes Bejli. 
Lëreni PPS dhe gjykatat të kryejnë punën e tyre, thuhet në Twitter porosinë e ambasadorit amerikan.

No comments:

Post a Comment