Mar 4, 2016

Përleshje mes protestuesve dhe policisë në Butel (VIDEO)

Para pak çastesh dhjetëra të rinj, të nacionalitetit maqedonas kanë tentuar të thyejnë kordonin e policisë dhe të përleshen me palën tjetër, që tanimë kanë vendosur tenda dhe po qëndrojnë aty që nga dita e djeshme.
Policia ka bllokuar të gjitha hyrjet dhe daljet që çojn drejt vendit ku është paraparë vendosja e kryqit.
Policia deri më tani ka shmangur kontaktet mes palëve, derisa Kryetari i Komunës së Çairit, Izet Mexhiti ka bërë thirrje që protestuesit të qëndrojnë në tenda dhe të mos dalin në rrugë.  

No comments:

Post a Comment