Feb 27, 2016

Zekolli: Themelet e kryqit në Butel, gjenden na Zajaz

I bashkëngjitem thirrjes se Fejzi Hajdarit drejtuar Shkupjaneve qe te mos protestojnë ngritjen e kryqit politik ne Butel. Themeli i te cilit gjendet ne Zajaz. Pra, nëse ata qe ftojnë për protesta dhe bllokime e kanë me qëllime te sinqerta dhe pa hile, le te prijne ne organizim te protestes ne Zajaz, aty ku mshefen vezët e qyqes dhe tradhtisë, si dhe para shtëpive te këlyshëve te tyre ne Çair.
Keni kujdes, mendone ca me gjate prapavijën e lojës se piste te BDI dhe Ali Ahmetit. Te cilit me kembengulje mundohet te paraqesin Shqiptaret e Shkupit dhe Kumanovës si radikal, islamist dhe te dhunshem. Pra, si mish i eger i kombit, si copez te cilen duhet harruar dhe hedhur ne pleh, duke arsyetuar ndarjen e vendit sipas planeve te politikes se Serbise dhe surogateve te tyre vendor VMRO-DPMNE dhe LSDM per vijen e ndarjes “andej-kendej Grupqinit”.
Sot, trimeri, ndershmeri, besim dhe dinjitet eshte nese proteston kunder kriminelve, te koruptuarve, tradhetareve, injoranteve dhe berllogut BDI. Nese i rrenojme ata – kryqi do bie vet.

No comments:

Post a Comment