Feb 25, 2016

Sulejman Rexhepi flet për Komandantët pasi takohet me ambasadorin Rus

Sulejman Rexhepi që nga koha kur kishte ndodhur rasti i Kumanovës në “Lagjën e Trimave” ai nuk kishte asnjë prononcim për mediat përpos asaj  me përfundimin e akcionit të policisë dhe burgosjen e të arestuarve. Sot nëpër mediat të vendit dhe rajonin u publikua një deklaratë e Sulejman Rexhepit ku kishte folur pikërisht për rastin në fjalë. Ai me stjerash kishte thënë se: “ Ka pasur oferta nga komandantët e grupit të Kumanovës për ta pastruar situatën me kundërshtarët e tij, por këto oferta janë refuzuar nga ana tij.”Rasti i Lagjës së Trimave në Kumanovë i bëri gati një vitë, por ama çuditërisht asnjëherë Sulejman Rexhepi nuk kishte thënë se është kontaktuar nga komandantët e grupit të Kumanovës. Përse këtë heshtje e ka bërë Suljeman Rexhepi deri më tani? Vallë me këtë ai dëshiron ti  shërben të arrestuarve të rastit apo siç ka thënë ai komandntëve të Kumanovës po se shërbimit të shtetit meqë në fillim ai këtë grup e kishte quajtur edhe grup terrorist. Pas këtyre deklaratave për mediat sigurisht që Suljeman Rexhepi duhet të del para prokurorisë dhe të dëshmon rreth komunikimit që ka apsur me komandantët dhe të dëshmon mbi pafajsinë e tyre. Ai flet tani pasi që është takuar me ambasadorin Rus në Maqedoni në yzrat e BFI-së.

No comments:

Post a Comment