Feb 4, 2016

Pse e bekoi Sulejman Rexhepi, Nikolla Gruevskin?

Sulejman Rexhepi kohë më parë kishte bekuar kryeministrin e shtetit, Nikolla Gruevski, porse asnjëherë nuke  sqaroi se pse është bekuar dhe cilët ishin shkaqet e këtij bekimi? Kjo është pyetja që mbarë opinioni dëshiron të din se cila është arsyeja se pse Sulejman Rexhepi e bekoi krzeministrin Nikolla Gruevski. Bekimi i tij është bërë për një ditë që do t'i duhet Sulejman Rexhepit, ngase ai është i përfshirë në skandale dhe njihet si bashkëpunëtor i UDB dhe DSK. Qytetarët e vendit janë tejet të zgënjyer që kreu i muslimanëve të maqedonisë ka bekuar Nikolla Gruevskin i cili në të gjitah aspektet kishte dëmtuar popullin shqiptar dhe musliman në Maqedoni. Shumë prej atyre kishin treguar se shuëm është e qartë se për çka është bekaur xhelati i popullit shqiptar ngase Sulejman Rexxhepi është nën hipoteka të shtetit, ai gjithnjë ka bashkëpunuar me shtetin dhe se ai vetëm për intereset e shtetit punon dhe asnjëherë për intereset e popullit shqiptar.


No comments:

Post a Comment