Feb 12, 2016

Peter Vanhoutte lavdëron PDSH-në e Menduh Thaçit – FOTO

Eksperti belg për fuqizim të kapaciteteve institucionale Peter Vanhoutte i cili bashkë me grupin e tij ndihmon dhe mbikëqyr realizimin e Marrëveshjes së Përzhinos në Shkup ka shkruar një status interesant në Twitter ku lavdëron Partinë Demokratike Shqiptare si njërën ndër katër pjesmarrëset në bisedimet e Përzhinos.
Kam ndëruar në fjalorin tim fjalën: “I saktë si ora zvicerane” në “Sakte si PDSH-ja” pasi grupet punuese të PDSH-së janë gjithmonë të përpiktë na orën dhe minutën e caktuar gjatë bisedimeve, ka përfunduar Eksperti belg Peter Vanhoutte.
Më poshtë e keni shkrimin origjinal në anglisht nga Peter Vanhoutte në rrjetin social Twitter./Shqipmedia

No comments:

Post a Comment