Jan 2, 2016

Qytetarët muslimanë: Sulejman Rexhepi pas skandaleve duhet të largohet nga BFI

Kohëve të fundit janë shpalosur skandale të shumtë në emër të kreut të BFI-së Sulejman Rexhepi. Emri  i tij lidhet me skandalin e ambasadës së Holandës lidhur me radikalizmin islamik, me keqpërdorimin e emrit të institucioneve të shtetit shqiptar siç ndodhi me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë, krimin e organizuar me pasaporta  falce të Maqedonisë për qytetarë nga Turqia. Tani skandal tjetër që u shfaq se BFI nuk posedon arkiv dhe se manipulon me opinionin lidhur me veprimtarinë institucionale. Mediat shpalosën qartë se fabrika e pasaportave falce është e Zahir Bekirit-Çaushi, ndërsa ato janë bërë për viza haxhi të cilin organizim e bënë vetëm BFI.  Sulejman Rexhepi për të pastruar veten nga krimi tenton të manipulon opinionin se nuk e njeh Zahir Bekiri- Çaushin. Të pyetur qytetarët se si e shohin BFI pas këtyre skandaleve dhe pozitën e saj në shtet? Përgjigjet ishin negative dhe përplot revolt. “ Çfarë zhvillimi po lyp në Bashkësi Islame, kur ate e drejton Molla Sula që e bekoj Gruevskin. Nuk mundet ai me qenë në krye të BFI-së, ai është njeri që në BFI rrin më shumë se 40 vite. Kjo vet tregon se ai çfarë njeriu është meqë shumë kohë është në krye të meshihatit”. “Ai është njeriu ma i pa moralshëm, ma i prisht se ai nuk ka. Shifja familjen çfarë e ka, krejt hajnin e bojn ata”.” E mjerë BFI që ka mbet në duartë e tij, ai është kriminel,  e shiti Burmali xhaminë, e shiti vakufin? Ku janë dyqanet në Çarshi të vjetër, krejt i ka dhënë sippas dëshirës së tij, për mos me thënë se i ka shitur.” “ BFI e njohim vetëm për skandale, për hajni dhe për asgjë tjetër. Sa kohë BFI është me probleme? Molla Sula është i anës tonë andaj se kuptoj si ka ftyrë me dal në xhemat edhe në television?”-thonin me stjerash qytetarët e pyetur lidhur me skandalet e fundit dhe BFI-në./fokusinews/

No comments:

Post a Comment