Jan 24, 2016

MOLLA SULA PO NA KËNDON, POR KU MBET BURMALI XHAMIA, VAKUFI DHE KRYQAT MBI SAHAT KULLA?

Sot në fshatin Saraj u vendos busti i veprimtarit dhe patriotit shqiptarë Isa Boletini duket se ka zgjuar interes por aq më shumë ka reagime tek popullata, klasa politike, historianët, akademikë, intelektualët, etj.
Ajo çka na befason ëm tepër se pikërisht anëtarë nga rradhët e BDI-së kanë kritikuar këtë çfarë ka bërë Ali Ahmeti me bustin e Isa Boletinit. Pas përfundimit të shpalosjes së bustit të Isa Boletinit pjesëmarrësit kanë vazhduar në një restorant ku morri pjesë Ali Ahmeti dhe Molla Sula ku edhe i’a kanë rrok këngës. Kryetarit Ahmeti në këngë i janë bashkuar edhe Mulla Sula si dhe kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri. Molla Sula si duket krejt punët e BFI-së i kishte kryer tani i kishte mbet vetëm kënga. Ai akoma nuk është përgjigj për Burmali xhaminë, vakufin, kryqat mbi Sahat Kullat, korrupcionin, orën rolex 35.000 euro, keqpërdorimi i vizave të haxhit, pasaportat falco për qytetar turk, fitrat, kurbanat, donacionet nga vendet arabe dhe turqia, etj./fokusinews

No comments:

Post a Comment