Jan 22, 2016

Sulejman Rexhepi figura më e kritikuar në rrjetet sociale dhe media

Kriza politike në vend ka bërë që problemet edhe më shumë të shtohen në shtet në gjitha aspektet. Edhe opinion është i lodhur nga kjo çfarë po ndodh momentalisht në Maqedoni, andaj kritikat nuk kanë munguar në drejtim të qeverisë. Ajo që ka tëhequr vëmendjen është edhe bekimi i Nikolla Gruevskit nga Sulejman Rexhepit, ku sipas disa mediave duket se ky bekim në vend që të ndihmon ecjen e proceve të shtetit dhe qytetarëve si duket kishte efekt negtiv dhe vetëm që shtoi krizën politike, ekonomike dhe sociale. Ky veprim ka bërë që shumë medium, portale dhe faqe të merren me videon e publikuar ku shihet qartë bekimi i Gruevskit nga Sulejman Rexhepi. Videoja në fjalë ka shikueshmëri të madhe gjithandje në rrjetet sociale ku shikuesit e saj kanë shprehur edhe kritika si dhe bindje se bekimi i Gruevskit është një skandal i madh nga kreu i BFI, Sulejman Rexhepit veprim ky që duhet dënuar. Ai nuk është kursyer nga fyerjet dhe akuzuat për vepër djallëzore dhe joislame. E paimagjinueshme është të jetë e realizuar në veçanti nga një prijës fetar siç është Sulejman Rexhepi. Kjo dhe videot tjera skandaloze kanë ngjallë urrejtje të madhe në popullin musliman ku janë bërë me mijëra shikime, klikime, publikime dhe komente, andaj sikur të bëhej ndonjë hulumtim për të zgjedhur figurën më të urryer dhe kritikuar në Maqedoni do të shihnim se 100% do të ishte Sulejman Rexhepi./fokusinews/No comments:

Post a Comment