Jan 16, 2016

A po e mbron Gruevskin edhe bekimi i kreut të Bashkësisë Islame në Maqedoni !?

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi është një nga krerët fetar që kishte bekuar kryeministrin Nikolla Gruevski dhe duke u lutur për të. Ky bekim sërish është rikthyer në rrjetet sociale, duke theksuar se a mund të jetë kjo lutje e Reis ulemasë së Maqedonisë që po e mban të fortë kryeministrin dhe liderin e VMRO-DPMNE.
”Allahu ta bekojë kryeministrin Nikolla Gruevskin!”, ishte urimi për Gruevskin.

No comments:

Post a Comment