Dec 20, 2015

Sulejman Rexhepi korrupton institucionet e shtetit shqiptar për një mirënjohje

Mediat botërore si CNN, WORLDNEWS, AL-ARABIA kanë publikuar materiale të shumtë lidhur me korruptimin e Sulejman Rexhepit. Buj të madhe kanë bërë pikërisht ora e tij rolex që kushton 35.000 euro e që flitet gjithandej për keqpërdorime dhe korrupcion të thellë. ASHSH në bazë të cilave standarde dhe çfarë kritere kanë përdorur që kanë dekoruar këtë person me mirënjohje?  Më mirë për çfarë  kontributi të dhënë nga Sulejman rexhepi për popullin shqiptar është dekoruar ai? Dekroimi vjen për tradhëtin ndaj popullit shqiptar dhe musliman që ia ka bërë në Maqedoni, për keqpërdorim të institucionit dhe pozitës që ka. Apo është dekoruar për dosjen që ka lidhur me bashkëpunimin që ka pasur me shërbimet jugosllave apo për ndonjë vlerë pozitive? Ai i quajti kriminel djemt e kombit që ranë dëshmor në lagjen e trimave në Kumanovë në 9 dhe 10 maj 2015. Në maqedoni janë ngritur zëra se Sulejman Rexhepi ashtu siç i ka korruptuar institucionet, mediat, gjyqet, prokurorët në Maqedoni gjithashtu ka korruptuar edhe ASHSH.

No comments:

Post a Comment