Dec 18, 2015

Plaku nga Tetova selam Ali Ahmetit, Musa Xhaferit, abdilaqimave...

Në protestën e sotme të tetovarëve kundër “Jugohromit” dhe përkrahësve të “Jugohromit”, ka pasur qytetarë të gjitha grupmoshave. Një tetovar i moshuar, revoltën e vet e ka shprehur para kamerës së gazetës “Lajm”.
“Krejt ata duhet të shkojnë prapa reshetkave (prapa grilave)”, ka thënë ai. I pyetur nga “Lajm” se për kë e ka fjalën, ai i ka përmendur edhe emrat e politikanëve. “Ali Ahmeti, Musa Xhaferi, çato abdilaqimat. Ai tjetri si e pat emrin, kryetari i Gostivarit si thotë se është kryetar i pesë kontinenteve”, deklaroi ai, deri sa në prapavijë dëgjoheshin vargjet “korrupsioni i shtetit gjakun po na e pi” nga kënga “Tetova si Hiroshima”, kënduar nga “Kori i qytetarëve të Tetovës”.

No comments:

Post a Comment