Dec 18, 2015

Deputetja Merale Ferati bashkë me aktivistë të PDSH-së në protesta

Deputetja e PDSH-së znj.Merale Ferati, Antarja e kryesisë qëndrore znj.Sadije Iljazi dhe aktivistët e RDSH-së, në protestën kundër helmimit në Tetovë./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment