Dec 26, 2015

BFI në konfuzitet për dekoratën e pa fitur të Molla Sulës "Imazhi i Kombit"

BFI gjegjësisht Shërbimi për Informim pranë këtij institucioni kishte pohuar se Sulejman Rexhepi më 20 dhjetor 2015 është dekoruar nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë me dekoratën “Imazhi i Kombit”. Fare mirë nga publikimet shihej se një shoqatë ka organizuar tribunë me titull ”Imazhi dhe mediat” në të cilën ka marrë pjesë Sulejman Rexhepi dhe i njejti është dekoruar pikërisht nga shoqata organizatore e tribunës. Pas këtyre manipulimeve dhe pas reagimeve të shumtë  ASHSH përmes sekretarit shkencorë Vasil Tole ka demantuar BFI dhe Sulejman Rexhepin se janë duke e gënjyer opinionin dhe se ASHSH nuk ka ndarë ndonjë çmim të tillëmeqë ajo ndahet vetëm për kreun e shtetit. Edhe pse demanti është i qartë, por ja që Sulejman Rexhepi  edhe më tej nuk mund t’ia thotë të vërtetën opinionit dhe popullit musliman. Në fakt nëse ( edhe pse nuk morri atë dekorat ) është e vërtetë për çfarë arsye lajmi mbi këtë dekorat akoma nuk është publikuar në faqen zyrtare të BFI-së? Pse që nga 20 dhjetori i 2015 shërbimi për Informim i BFI-së ende nuk e ka bërë publike këtë dekorat të pa marrur të Sulejman Rexhepit? Pas gjithë këtyre manipulimeve shihet qartë se Sulejman Rexhepi vetëm përmes korrupsionit dekororn vetveten dhe keqpërdorë emrat e institucioneve të shtetit shqiptar për interese personale. BFI po kalon moment të rënda, por gjithsesi se është në konfuzitet të madh pas manipulimeve që ia bënë besimtarëve musliman lidhur me dekoratën e pa marrur “ Imazhi i Kombit”./fokusinews/


No comments:

Post a Comment