Dec 24, 2015

Apo i mungon truri BFI-së!?

ASHSH ishte shumë e qartë: "Akademia e Shkencave të Shqipërisë nuk ka dhënë një çmim të tillë." Habit fakti që BFI vazhdon të gënjen opinionin dhe assesi të përmirësohet! Përse ka nevojë ta keqpërdor ASHSH dhe përse i fsheh emrin Forumit që e dekoruan dhe zotërinjtë që respektuan!? Askuj nuk i pengon dekorimi i dikuj, por askush me mend në kokë nuk mund të pranon për të vërtet një gënjeshtër!             Andaj, për të qenë korrekt me të gjithë, gënjeshtarëve u bejmë pyetje: Kush janë këta dy zotërinj me Sulejman Rexhepin!? Cili prej tyre është kryetari i ASHSH-së!? Si quhet kryetari i ASHSH-së!?/Lajmi1/

No comments:

Post a Comment