Oct 8, 2015

‘Veçer’:Talat Xhaferi e mbron Maqedoninë më shumë se LSDM-ja

Me propozim ligjin për ndalimin e ‘bombave’ të opozitës, Talat Xhaferi ka fituar shumë fansa, por këtë herë nga maqedonasit dhe mediat proqeveritare.

Gazeta pro-qeveritare ‘Veçer’ sot në ballinë ka nxjerrë nën titullin ”Diplomatët na uzurpojnë shtetin, Talat Xhaferi kujdeset më shumë se krejt LSDM-ja për Maqedoninë”
Përndryshe, ky propozim ligj është tërhequr nga ana e Talat Xhaferit, për t’u rishikuar dhe për t’u propozuar përsëri./ina/

No comments:

Post a Comment