Oct 23, 2015

Hoxhallarët dhe xhematet nuk besojnë në Mustafa Dautin dhe OH Hilal

Gazetarët po raportojnë pa ndalur për fenomenin e maskës së Mustafa Dautit në lidhje me kujdesin mashtrues që po tregon ai dhe OH Hilal ndaj emigrantëve. Mustafa Dauti dhe Hilali i lënë emigrantët Sirian nëpër shi dhe të ftohtë të dhëna që vërtetohen se punën që duhet ta bën OH Hilal në krye me Mustaf a Dautin mbetet vetëm premtim, fjal boshe dhe reklamë. Mustafa Dauti mundohet vetëm të fotografohet dhe të e shqipton emrin e Sulejman Rexhepit para kamerave duke e lavdëruar atë kinse përkujdeset për emigrantët Sirian, ndërsa realiteti është krejt ndryshe meqë punën e bëjnë Hoxhallarët dhe Xhamitë të vetëorganizuara. OH Hilal edhe kësaj rradhe po dështon sikur në Lagjën e Trimave dhe vërshimeve në Tetovë përmes mashtrimeve dhe keqpërdorimeve. Kjo që po ndodh është vetëm një e mirë e një grupi të vogël që mbush bunarin e disa njerëzve që i drejton Sulejman Rexhepi në fshehtësi dhe Mustaf a Dauti në opinion. Puna e tyre para kamerave kinse kujdesemi për Sirianët e që në fakt është mashtrim dhe biznes i Sulejman Rexhepit, pikërisht ashtu siç thotë populli ynë: “Fjalët si Demush, ndërsa punët si askush.” Gjithashtu raportohet se autobusët e shumë përfolura në media mbeten vetëm reklam e Mustafa Dautit sepse atë nuk e organizon OH Hilal, por Xhematet me Hoxhallarët të cilët nuk besojnë më në punën e Mustafa Dautit. Xhamit kontribuese të vetëorganizuara janë si ajo e Xhamia e Çairit, Xhamia e Allaxhës, si dhe Hoxhallar dhe vllezër Human nga Sllupçani, Studeniçani, Piroku, Gradecit, etj./fokusinews/

No comments:

Post a Comment