Oct 18, 2015

Fazliu: Ahmeti mashtrues i madh

Deputeti i PDSH-së, Bekim Fazliu përmes një postimi në rrjetet sociale, e ka quajtur super mashtrues lideri e BDI-së, Ali Ahmeti. “Nesër jep vendime paramendoni, për kryetaret e 34 shtabeve komunale, a dekreton shefin e shtabit qendror. Dhe këtë budallallēk të rradhës, duan ta shēnojnē si ngjarje dhe ta informojnë opinionin e gjerë.
E kësaj radhe vërtete ju ka hije slogani i tyre “FILLOJMĒ” me shtesën “MBRAPSHT ” … aq ishte. Vërtetë filluan mbrapsht. Fillim i fundit të tyre.
Dhe çdo fund i kriminelëve, patjetër tē jetë dramë! Skena e fundit e dramës sē quajtur BDI , fillon nesër dhe përfundon me 24 prill 2016 , pa mundësi qē të reprizohet ndonjëherë!”, shkruan deputeti i PDSH-se Bekim Fazliu.

No comments:

Post a Comment