Oct 18, 2015

Blerim Bexheti vazhdon ti mbetet besnik Ali Ahmetit!

Në takimin e sotëm të BDI-së, ku u certifikua kryetari i shtabit zgjedhor dhe u dhanë vendime për kryetaret e shtabeve lokale u vërejt mungesa e disa figurave të rëndësishme që kanë peshë në terren dhe në opinionin e brendshëm dhe të jashtëm siç janë Ermira Mehmeti, Hazbi Lika dhe Fatmir Dehari.
Megjithatë kryetarit të BDI-së nuk i bënë përshtypje mungesat pasi siç tha ai, BDI tregon se është parti e figurave të reja politike, parti që ushqehet me gjak të ri. Për ta vërtetuar këtë thënie, Ali Ahmeti ishte rethuar nga ”gjaku i ri i BDI-së”. Atë sot nuk e lanë vetëm Beqir Hasani, Musa Xhaferi, Rafis Haliti, Artan Grubi, Nazim Bushi dhe te tjere.
Edhe pse shumë njerëz nuk e prisnin, përkrahje Ali Ahmetit i dha sot edhe Blerim Bexheti. Të gjithë përkrahësit e mbetur, janë në krah të liderit të tyre për të mësuar brezin e ri sesi vidhet e vritet për pushtet. Blerimi ka tjetër detyrë, ai duhet ti mësojë të rinjtë e BDI-së se si ruhet morali i partisë./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment