Oct 15, 2015

BDI edhe më tej po burgos shqiptarë të pafajshëm

MPB ka publikuar videon nga aksioni i sotëm policor në Maqedoni( Brezë, Haracinë, Hotël, Kumanovë) ku në orët e mëngjesit pas aksionit në Shkup dhe Kumanovë ka arrestuar tre persona të cilët kinse u kanë dhënë përkrahje logjistike dhe si bashkëpuntorë për ngjarjet e Komunovës që kanë ndodhur më 9 dhe 10 maj në ‘Lagjen e Trimave’. Të arrestuarit janë Ragmi Latifi, Musadik Pajaziti dhe Ibrahim Murtezani.No comments:

Post a Comment