Sep 14, 2015

Vijon bomba nr.7 për Sulejman Rexhepin

Së shpejti do të shpaloset bomba e rradhës lidhur me Sulejman Rexhepin dhe skandalet e tija në BFI! BFI po përjeton devalvimin më të madh në historinë e vet! Institucion me shekuj që përkujdeset për Islamin dhe muslimanët, tani është në pozitë për t’a mëshiruar nga skandalet që po publikohen për shkak të veprimeve të Sulejman Rexhepit. Na ndiqni që të njoftoheni më hollësisht me bombën e shtatë dhe të rradhës.


No comments:

Post a Comment