Sep 22, 2015

Reisi mes dy gjinjëve, Agim Mehmeti në punë

Gjatë Muajit të Ramazanit, pas agjërmit të tërë ditshëm, në mbrëmje Sulejman Rexhepi ftohet në iftar, të cilin ia «organizojnë» Ermira Mehmeti dhe gruaja e Agim Mehmetit, ish-lustratorit, drejtoresha e radio Shkupi në gjuhën shqipe, Ajten Vllasaku Mehmeti. Pas iftarit, këto të dyja damat kërkojnë një nder nga Sulejman Rexhepi, të fotografohen me te duke e futur në mes. Sakaq Sulejman Rexhepi gjendet i « bombarduar » me nga një gji të damave, ndërsa nuk vonon shumë dhe në BFI punësohet Agim Mehmeti, ish-lustrator. Agim Mehmeti në fakt vetëm që kthehet në punën e vet të vjetër, gazetar i BFI-së. Dhe këtu nuk ka asgjë të keqe. Por, çka thotë Ligji i shtetit ? Si veprohet me ata funksionarë që deri në fund e shfrytëzojnë abanazhin. A mund të kthehen të njejtit në vendin e vjetër të punës pasi të kenë shfrytëzuar 12 muaj rresht benificionin e abanazhit? Sulejman Rexhepi duhet të dijë se çka thotë për këtë problem ligji. Po, për Mulla Sulën nuk vlejne Ligjet e shtetit, të paktën jo më shumë se gjinjët e dy zonjave!
Marrur nga Dokaz.mk

No comments:

Post a Comment