Sep 22, 2015

Bomba nr.9: Vjedhin mish Kurbani në emër të Allahut

Shkruan :  Zoran Bozhinovski
Si vidhet mishi I kurbanit në emër të Allahut? Në shkrimin e mëparshëm treguam biseda me të cilën opinioni mësoi se në çfarë luksi jeton reisi Sulejman Rexhepi dhe familja e tij, sa para harxhohet për 10 ditë në det se si kënaqen në apartamanet në Ulqin, Ohër të blera në mënyrë kriminale dhe mënyrë të dyshimtë.  Të gjitha këto në një vend ku besimtarët e tyre mezi mbijetojnë. Reisot Rexhepi në dorë ma orë Roleks në vlerë prej 37.000 dollar nga një biznesmen…..
Sot do të publikojmë dy biseda në mes vllaut të reisit, Qani dhe djalit të reisit Zuhejr.  Të dy të punësuar nga ana e reisit në mederesen Isa Beu në Kondovë.  Vllaun e ka punësuar si arkëtarë për shkak të kontrollit të arkës ndërsa djalin për zëvendës drejtor.  Personat më të afër të Rexhepit, këshilltarët e tij, sekretari gjeneral dhe muftit disa vite me radhë japin alarmin se Rexhepi jo vetëm që merret me krinimalitet,  me familjen e tij  në mënyrë organizative I vjedhin parat të cilat janë të destinuara për kurban dhe që skandali të jetë më I madh mishin e shesin në mishtore dhe restorante.

Bisedë në mes Qani Rexhepit (vëllau i Sulejman Rexhepit) dhe Zuhejr Rexhepit (djali i Sulejman Rexhepit) me 13.10.2013 ora 23:56

Qani: Po si je xeli, a jeni krejt majr, si i ke shoket?
Zuhejr: Super, jena tu shku per Arafat
Qani: po a nuk ashte heret pi sonte, a vec taj shkon me Afrimin?
Zuhejr: Jo, krejt Haxhit
Qani: Inshallah kaloni majr, selam, mos te pengoj
Zuhejr: Ene taj selam, aj tung

Bisedë në mes Qani Rexhepit (vëllau i Sulejman Rexhepit) dhe Zuhejr Rexhepit (djali i Sulejman
Rexhepit) me 16.10.2013 ora 19:48

Zuhejr: O haxhi, kshire nja 10 kutaja mish merja Rexhes te medresja comi te shpaja
Qani: Ska problem, e gezofsh bajramin
Zuhejr: Une kursem kum bo, kofsh shnosh ene taj e gzofsh
Qani: O haxhi xeli rraj rahat se une e krij kete pun, Selam shokve
Zuhejr: Alejkum Selam
No comments:

Post a Comment