Sep 16, 2015

Bomba nr.8: Nevzat “guzica”

 Sulejman Rexhepi dhe klani i Gostivarit( grup i BDI) nuk kanë diç tjetër përpos çmendurina dhe skandale! Në bombën nr.8 shihet qartë se kush janë këta persona që bashkëpunojnë mes vete për ta shkatërruar BFI. Nga kjo bombë shihet se Sulejman Rexhepi çfarë kuadrosh ka dhe pse i duhet ato në kabinetin e tij. Institucioni fetar asnjëherë nuk ka qenë në pozitë më të palakmueshme se tani  të drejtuar nga Sulejman Rexhepi dhe tajfa e tij e pashkolluar. Në vazhdim po ju sjellim bisedën mes klanit të Gostivarit ( miqëve të Sulejman Rexhepit të cilët drejtojën BFI vetëm për ta vjedhur) Miralem Hasanit dhe Irsal Jakupit të shpalosur në Bjrevesnik nga gazetari Zoran Bozhinovski me datë 16 Shtator 2015, bisedë e bërë mes këtyre dy personave më 09.11.2014 në ora 00:37:     
Bisedë e zhvilluar në mes Miralem Asanit dhe Irsal Jakupit 09.11.2014 ora 00:37

Miralem Asani: A fin be, a kan ba problem policija sonte ne Gostivar tregom? 

Irsal Jakupi: Jo be nuk fi, kan kontrollu afer 10 lokale, ska pas ndoni problem 

Miralem Asani: Jo be, a nuk kan cij ndonji njeri? 

Irsal Jakupi: un u frejga mo e kan kap Omerin ke Bursa ene....... hahahah 

Miralem Asani:hahahaa, ene a kishin kap ndonji te Bursa? 

Irsal Jakupi: Nuk kalova andej. Ka qendra kishin qon ene ktu ke shpeja jem 

Miralem Asani: ma shum keshtu aksionesh duhet te kese, ene te rahin une kam qejf, qe te prishet puna, qe njerzit te ngrejhen se nuk ben keshtu me keto pisa. Ishalla bejn ma shum 

Irsal Jakupi: Kshtu si kan nejs me rend tna qin 

Miralem Asani: juve te BDI-se ne te vu cin, se ju vrapojshi si lesha. Ku eshte Nevzat Bitha sonte ti them Omerit? 

Irsal Jakupi: Aj rejn ne mal ke villa 

Miralem Asani: ene cin femra te reja qe skan per buk, i rin se di fejse ne pune pederi nanickes, keshtu ndejta 

Irsal Jakupi: Omeri bon bije se ai sbon kshtu pun 

Miralem Asani: aman be, ke folen, tej a lesh ije? Aj ka caull me ministerken e kultures 

Irsal Jakupi: Vallah ai thot ashtu 

Miralem Asani: gruja ka ken tu e lan, e kishte mar vesht. A be lene taj ate se ai eshte i smunt mbas ataj. Haj naten e mire, selam se shkova te flej se ne 7 duhet te ngrejhem se do vejn majstoret 

Irsal Jakupi: Ho be ajo ministerka ishte prefigana. Ku mund ti afrohet Xati asaj? Ndoshta me te rejat po. Un kom ngju per nji sester pi Çegrani se Xati e qin 

Miralem Asani: po edhe ate, amen ket ministerken po po, e vertet eshte ka incizim 

Irsal Jakupi: Aj naten e mejr. Sagllam Omeri ja ka mbajt fenerin se Omeri osht Fener bahce. Hahahh 

Miralem Asani: ej lexoe internet, ne Shkup e kan vra nji polic sonte pak para. Zastrelan policaec kaj Mavrovka 

Irsal Jakupi: te Tv Globi e ke per akcionin ne Gostivar 

Miralem Asani: po po e pash

No comments:

Post a Comment