Sep 15, 2015

Bomba nr.7: XHONI

BFI definitivisht po ecë drejt shkatërrimit me Sulejman Rexhepin dhe klanin e Gostivarit. Dëshmitë janë të njëpasnjëshme për Sulejman Rexhepin,Miralem Hasanin, Irsal Jakupin dhe të tjerët nga klani i Gostivarit. Klani në fjalë u shpërblye nga Sulejman Rexhepi duke e caktuar Irsal Jakupin në postin e “Sekretarit të BFI”. Sulejman Rexhepi është fund e kry i zhytur në korrupsion dhe se vendimi i tij me Irsal Jakupin është mënyra e shpagimit të borxhit që ka ndaj klanit të Gostivarit. Keqpëdorimet të cilat i bënë Sulejman Rexhepi në BFI duhet të ngritet proces gjyqësor në  prokurori special. Fatëkeqësisht vazhdojnë t’i kenë sytë e mbyllur institucionet shtetërore, funksionarët e BFI, si dhe strukturat tjera të këtij institucioni. Heshtja është pranim i gjitha skandaleve, por mbetet të shohim se a do të kenë fytyrë që këta persona të qëndrojnë edhe më tej në BFI?! Kërkohet dorëheqja e menjëhershme e Sulejman Rexhepit dhe Irsal Jakupit!                                                                                                                                    Ja çfarë ka shpalosur gazetari Bozhinovski me publikimin e bombës së rradhës lidhur me bisedën e Irsal Jakupit dhe prokurorit Miralen Hasani të bërë më 15.12.2014 me titull:” XHONI” publikuar më 15 Shtator 2015 në portalin Burevesnik:                                                              Bisede në mes të Miralem Asanit dhe Irsal Jakupit e zhvilluar me 15.12.2014 ora: 22 : 34

Miralem Asani: Ku ije be o shoc, si ije, si kalon, nena si u be 

Irsal Jakupi: Mejr jam. Ene nena mejr eshte elhamdulilah. Tej cish bon 

Miralem Asani: asgje ce ne shpej, jam tu e sos garazhen. A i pa fotot qe i kam nxjer ne fejsbuk me at njerin. A i pa qe te thash? 

Irsal Jakupi: Jo be. Se kam cel fejsbukun. Nuk kom shum muabet me at 

Miralem Asani: ok futja, mos ka enishtja kar madhi? 

Irsal Jakupi: A me at cish ja morin shpejen? 

Miralem Asani: po po 

Irsal Jakupi: Xhoni që e kishte lenden e atij? 

Miralem Asani: nuk e di 

Irsal Jakupi: Aj ja kishte, prandaj na çoj ne iftar ai njeri 

Miralem Asani: jo be. Po te une sot kishte nji lend tjeter. Nuk e din Xhoni at lende, ene mos i trego. Ktu e kishte një avokat prej Shkupi 

Irsal Jakupi: Ti thom neser te shkone ke Sefa? 

Miralem Asani: po, ene aj do bisedoje me mu, ene do ja kallzojm etejatin 

Irsal Jakupi: prap per shpejen e ka lenden? 

Miralem Asani: per zgraden 

Irsal Jakupi: A e din Sefa ket pun? 

Miralem Asani: jo, di kallzoj une. Neser a do pejm kafe ne sabah te Bursa, da thejrim ene agababen 

Irsal Jakupi: Ok dot pres 

Miralem Asani: di coj une caullet ne xhami, ne sabah ka 8.30, di pres te lexojn ene do vij, se une heret ngrejhem shkoj e fali sabahin ne xhami 

Irsal Jakupi: Mashallah. Hallall te qoft 

Miralem Asani: falemnderit. une ne 5:45 ngrejhem, dritohem mar avdes ene ka 6:15 dal pi shpie per ne xhami 

Irsal Jakupi: ben lutje edhe per ne 

Miralem Asani: po po, per krejt, une nuk jam si Doktori me Fetulla picken. A e pae çfar i kan be Fetullah pickes? 

Irsal Jakupi: Do i cin ene kto ne Maqedoni 

Miralem Asani: Ishalla. Haj hyn tej ne Kolexh behu direktor, te va ham nenen te bejm pare 

Irsal Jakupi: regulloma punen vallahi kisha hi 

Miralem Asani: po smundi une, do va japin juve te BFI-s, da kapim haxhi reisin. Ej ket me Sefen ketu ka pare, ta kapim ket leshin mos na hike 

Irsal Jakupi: Neser do ja mar numrin 

Miralem Asani: Ok shoku, haj naten e mire se do shkoj te bije se ne sabah duhet te ngrejhem te shkoj ne Xhami ta fali Sabahin 

Irsal Jakupi: Naten e mejr. Allahu ti pranoft krejt duate 

Miralem Asani: Amin ishalla


No comments:

Post a Comment