Sep 10, 2015

Bomba nr.6: Sulejman Rexhepi ka shitur Burmali Xhaminë

Kësaj rradhe nuk kishte hapsirë për paralajmërim të bombës së gjashtë të rradhës lidhur me qëndrimet, skandalet, korrupsionin, shërbëtorin e UDB-së, talljet me fenë, keqpërdorimet e postit, vjedhjen klasike të BFI nga Sulejman Rexhepi. Vite më parë Sulejman Rexhepi kishte bërë një krim të madh edhe pse duket e pa besueshme, por është realitet! Sulejman Rexhepi kishte shitur Burmali Xhaminë. Për interese personale dhe familjare që mos t’i shpaloset dosja e tij me pseudonimin “ZHARKO” ai kishte bërë pazare të flliqura me krerët e BDI-së për xhaminë në qendër të Shkupit. Fatkeqësia tjetër është se përpos që ka gënjyer besimtarët musliman kinse opstruksione bënë qeveria për rikthimin e truallit të Burmali Xhamisë për rindërtimin e saj, ai për këtë xhami dhe për të justifiku vetveten akuzonte për mospërkrahje edhe Qeverinë Turke të ishkryeministrit, Rexhep Tajip Erdoganit. Kreu i BFI-së kishte gënjuer dhe mashtruar popullin musliman se për Burmali xhaminë do të bënë protesta të mëdha, megjithatë bomba e shpalosur flet se ai ka mashtruar dhe nuk ka pasur plane për organizim të protestave lidhur me kët xhami. Në vazhdim do ju shpalosim bombën e gjashtë tw publikuar mw 10.09.2015 ku shihet qartë shitja e Burmali Xhamisë nga Sulejman Rexhepi: “Nё rrёfimin e Tij para gjyqit nё Nju Jork, Bogoesvski tregon edhe pёr atё se si shoqёrimi me biznesmenin grek Kondominas e ka pёrcjellur te Sasho Mialkovi dhe si Kondominas arriti me ndihmёn e Tij dhe ndihmёn e Mialkovit bisnesin e Tij nё ndёrtimtari dhe biznese tjera ti pёrhap gjithandej nё Maqedoni. Bogoevski pёrshkruan se si Kondominas nё marrёveshje me Sasho Mialkovin ndёrton edhe hotel tё madh nё qendёr tё Shkupit. Me marrёveshjen e tyre korruptive, njёkohёsisht grushtohen edhe besimtarёt mysliman si dhe funksionarёt e korruptuar tё BDI-sё, tё cilёt vite tё tёra paralajmёronin rindёrtimin e Burmali Xhamisё. Mirёpo nё vend tё saj, mbiu hoteli i Kondominasit. Pёr kesh kuptohet prej sё cilёs pjesё fituan Xhaferri dhe Ahmeti, me qёllim ta harrojnё Burmali Xhaminё. Gjithçka ka çmimin e saj, derisa edhe feja te kёta jobesimtarё. Pjesё e marrёveshjes ёshtё edhe Kryetari i Bashkёisё Fetare Islame e RM Sulejman Rexhepi. Nuk kanё mbetur para-tё holla pёr ta rregulluar Rexhepin siç e kanё rregulluar Xhaferrin dhe Ahmetin, andaj, Reisin e kanё blerё nё marrёveshje me Dosjen e tij si bashkёpunёtor i shёrbimeve sekrete me pseudonimin “Zharko” qё tё mos jetё e shpallur dhe tё jetё e harruar. Ashtuqё aktivistёt dhe lojtarёt kyç pёr restaurimin e Burmali Xhamisё u heshtёn dhe tanimё as fjal nuk nxjerrin nё opinion nё lidhje me kёtё temё.” 

No comments:

Post a Comment