Sep 9, 2015

Bomba nr.5: Sulejman Rexhepi me pseudonimin “ZHARKO” bashkëpunëtor i UDB-së

Ka kohë që flitet se Sulejman Rexhepi kryetari i BFI-së është bashkëpunëtor i UDB-së. Emri i të cilit është përmendur në dosjen e Slobodan Bogojevskit lajm i publikuar në media dhe portale të ndryshme. Në portalin telegrafi.com, i publikuar më 22 Gusht 2013 me titull: “Hoxhallarët në Maqedoni, bashkëpunuan me UDB-në?”, shihet qart se kush është Sulejman Rexhepi dhe cili është roli i tij në drejtimin e BFI-së?!
Emri i Sulejman Rexhepit gjithashtu është përmendur edhe në albanews.tv, po shpalosim : “Në disa nga dosjet e inspektorëve dhe drejtorëve të lustruar janë gjetur disa nga emrat e hoxhallarëve dhe priftërinjve aktualë në Maqedoni.”
Tetova1, transmeton se: “Në dosjen e ish drejtorit të UDB-së, Slobodan Bogoevskit, është gjetur emri i kryetarit të BFI-së, Sulejman Rexhepit, si bashkëpunëtor i UDB-së. Në dosjen e inspektorit të UDB-së për Gostivar, Temelko Boshkovski, është gjetur emri i myftiut aktual të Gostivarit, Shaqir Fetahu.”
Tani këtë emër e vërteton edhe gazetari Zoran Bozhinovski në publikimin e fundit më 09 Shtator 2015 ku flet qartazi për Sulejman Rexhepin i njohur me pseudonimin “ZHARKO”. Sulejman Rexhepin nga tani e tutje “ ZHARKO” do të quhet për shkak të kodoshllëkut dhe spiunimit të bërë për njerëz dhe bashkëpunëtor të tij. Bozhinovski deklaron se “ ZHARKO” ka rol të fëlliqur gjithashtu në mbytjen e Fatmir Jakupit, djaloshit në fshatin Kondovë në vitin  2000 gjatë zgjedhjeve lokale. Lojrat e fëlliquar të Sulejman Rexhepit kanë vazhduar duke bërë manipulime të ndryshme me partitë politike shqiptare. Sulejman Rexhepi “ ZHARKO” në të kaluarën ka bashkëvepruar dhe manipuluar me PPD, më pas me PDSH, që sot të jet me BDI. Ai kishte akuzuar Menduh Thaçin dhe PDSH se janë vrasësit e Fatmir Jakupit deklarata të dhëna para besimtarëve musliman dhe para policisë, e që më pastaj të akuzon PDSH se është Parti politike kriminale. Tani Sulejman Rexhepi“ ZHARKO” manipulon opinionin me dres të BDI-së, ku kësaj rradhe me manipulime duke keqpërdorur kusheririn e të ndjerit Fatmir, Zejdi Jakupi. Ky i fundit është futur në projektin e krijimit të urrejtjes mes grupit të Rafiz Halitit dhe Blerim Bexhetit. Tani doli në shesh roli final i Sulejman Rexhepit në krye të BFI dhe në mesin e muslimanëve. Mbetet që ligji dhe institucionet e drejtësisë të marrin masa ndaj Sulejman Rexhepit para se ai të dëbohet prej BFI-së i poshtëruar nga muslimanët.  

No comments:

Post a Comment