Sep 4, 2015

Bomba nr. 4: Sulejman Rexhepi fyen rëndë edhe UÇK-në

Sulejman Rexhepi po rrënon pamëshirshëm institucionin e BFI, ku kësaj rradhe po vjen si pasoj e fyerjes që i bëri UÇK! Kjo fyerje ishte pikërisht në adres të djemve më të mirë të kombit që ranë dëshmor në lagjën e Trimave në Kumanovë në muajin Maj 2015. Ditë më parë është publikuar bombë lidhur me kriminalitetin e organizuar nga funskionar të BFI dhe prokurorëve të shtetit, më pastaj bombë nga një bisedë mes familjarëve të Sulejman Rexhepit lidhur me pasurinë e këtij të fundit të bërë në krah të BFI dhe të grabitur nga dora e muslimanëve. Nuk shkoi edhe aq larg ku u shpalos një tjetër bombë për Suljemna Rexhepin dhe bashkëpunimin e tij me UDB! Përcaktimi i tij për të e rrënuar BFI deri në themel është i pashmangshëm meqë tani kishte fyer trimat e atdheut dhe amblemën e identifikuese të çlirimit të trojeve shqiptare, UÇK. Nga bomba në fjalë merret vesh se në mbytjen e Komandant Kushtrimit, Harun Aliut ka gisht edhe djali I Sulejman Rexhepit, Zeglul Rexhepi. Turpi i kombit është familja Rexhepi. Ky njeri nuk ka më tjetër rrugë përpos që të ndalet dhe të largohet nga posti dhe institucioni meqë nga dita në ditë po zhveshet fytyrat e tij dhe po del në shesh e vërteta.  Mbi të gjitha të fyet amblema e popullit shqiptar e cila ka qenë në shërbim të popullit dhe interesave kombëtare për çlirimin e popullit, atëherë çfarë duhet bërë që të merren masa ndaj tij. Pas kësaj bombe edhe sa do të duhet që klasa politike, figurat e shquara të popullit shqiptar dhe strukturat e ndryshme të popullit të heshtin dhe të pajtohen që Sulejman Rexhepi akoma të respektohet!  Ja më posht linkun ku do të lexoni bombën e publikuar nga Zoran Bozhinovski në Burevesnik: http://burevesnik.org/index.php/ekskluzivno/item/448-ako-ne-se-javish-kje-te-demaskirame  
Ja edhe disa foto: 
No comments:

Post a Comment