Aug 17, 2015

Sulejman Rexhepi shpëtimtar i përçarjeve brenda BDI-së

Përçarjet brenda BDI janë të pashmangshme, dhe në pytje është vetëm koha. Tani është e sigurt se brenda strukturës së BDI-së ka mjaft pakënaqësi, andaj dita ditës pritet që të largohen funksionarë të saj nga rradhët e partisë. Përçarje ka në BDI kjo është realitet megjithatë parashtrohet pyetja se si do të përmbyllet kjo çështje? Akuzonin Sulejman Rexhepi se ai futi sherrin brenda partisë, andaj tani simpatizantët nuk e kanë të qartë se pse kryesia e BDI bashkëpunon me Sejman Rexhepi? Gjithë ky bashkëpunim është mes Sulejman Rexhepin me Musa Xhaferin, Nevzat Bejtën, Blerim Bexhetin e bërë për çështje biznesi, spiunimi dhe kriminaliteti dhe se aspak për çështje kombëtare e fetare! Kur për Sulejman Rexhepin po shpalosin mediat informacione se është shërbëtor i shërbimit sekret atëherë dihet se çfarë detyra ka pranuar meqë është në mesin e BDI-së. Kanë të drejt ata që thonë se BDI po i vjen rrënimi nga Sulejman Rexhepi. Apo misionin e tij do e mësojm nga kjo që mund të na intereson në vazhdim se kush tjetër do i pengon përćarjet brenda BDI nëse jo tjetër përpos Sulejman Rexhepit?! Kush do i bashkon Blerim Bexhetin me Rafiz Halitin, Teuta Arifin dhe Hazbi Likën, Arbën Llabënishtin dhe Ramiz Merkon, përpos Sulejman Rexhepit?! Kush do e ripërtërij degën e BDI në Kumanovë nëse jo Sulejman Rexhepi?! Kush do ndihmon procesin e zbardhjes së tradhëtisë së djemve më të mirë të kombit që u futën në kurth nga BDI në Lagjen e Trimave në Kumanovë përpos Sulejman Rexhepit?! Kush do e zbardh rastin "Monstra" nëse jo Sulejman Rexhepi?! Kush do e zbardh rastin e Harun Aliut nëse jo tjetër përveç Sulejman Rexhepit?! Kush mund të ndihmon avansimin e funksionarë e të BDI në institucione shtetërore ku diskriminohen nga VMRO DPMNE nëse jo Sulejman Rexhepi!? BDI le të kërkon shpëtim nga Sulejman Rexhepi.

No comments:

Post a Comment