Aug 19, 2015

Sulejman Rexhepi po e nxjerr BDI-në nga Qeveria (FOTO LAJM)

Përplasjet brenda BDI-së po vijnë nga pakënaqësia e pjesës dërmuese të strukturave partiake ndaj disa emrave që nuk duan ti ruajn vlerat e luftës dhe të elektoratit që u ka dhënë votëbesimin. Meqë dje u kërkuan kokat e Musa Xhaferit, Abdilaqim Ademit dhe Fatmir Beismit, kjo flet se BDI po shkon drejt përçarjes dhe ikjes nga Qeveria. Ajo çka është aktuale lidhur me kokat e disa personave në BDI është pikërisht se ata janë që kanë lënë anash intereset e popullit dhe partisë, ndërsa merren me interese biznesi me Sulejman Rexhepin. Pas këtyre ndodhive filluan që elektorati t’i largohet BDI dhe të kërkojnë hapsir të re. Në opinion ka pakënaqësi të madhe lidhur me këto emra përfshirë edhe Nevzat Bejtën dhe Blerim Bexhetin. A është kjo ajo çfarë pritej nga Sulejman Rexhepi që të nxjerr nga binarët BDI dhe të përçanë strukturat e parties?! Sulejman Rexhepi pas BFI tani po shkatërron dhe po e largon BDI-në nga Qeveria./fokusinews/

No comments:

Post a Comment