Aug 31, 2015

Paralajmërohet shpërthimi i bombës së re për Sulejman Rexhepin

Meqë opinioni është dëshmitar i skandaleve të Sulejman Rexhepit dhe familjes së tij, ju paralajmërojmë se shpërthimi i bombës së rradhës do të bëhet për një kohë të shpejtë. Dalë nga dalë po shpaloset qeverisja e BFI nga Sulejman Rexhepi në mënyrë kriminale dhe përplot skandale për të cilat gazetari Bozhinovski si duket ka mjaft materiale.

No comments:

Post a Comment