Aug 24, 2015

OH Hilal vazhdon me keqpërdor ndihmat humanitare


Banorët hedhin dyshime mbi iniciativën e djeshme nga BFI –ja dhe Myftinia e Tetovës të cilët ofruan mbi 300 pako me ushqime dhe mbi 2 miljon dënarë mjete monetare. Vlen të theksohet se me të madhe flitej se OH Hilal është duke shpërndarë pako për të cilat është dashur të shpërndahen dhe kanë thënë se janë shpërndarë gjatë Ramazanit! Burime tona të sigurta raportojnë se nga pakot që është dashur të shpërndahen gjatë Ramazanit, vazhdojnë të ruhen (për tu keqpërdorur) në institucionet arsimore të BFI-së!

Shumica e banorëve thonë se nuk kanë marrë asgjë nga këto ndihma. Nuk ka dyshim se mënyra e ndarjes është një nga arsyet e dyshimeve mbi OH Hilal! Kjo Organizatë assesi të mësohen ti respektojnë normat ligjore për transfer të hollave!/Lajmi1/

No comments:

Post a Comment