Aug 25, 2015

Mos vallë VMRO dhe BDI janë shkrirë në një parti?

Kryeredaktori i televizionit alsat, Muhamed Zekiri, përmes rrjetit facebook ka shruar se në ditën kur u takuan Ministri Bushati dhe Popovski në Shkup, Gruevski me Teutën lëshuan sallën e USHT-së në Tetovë, në përdorim. Ai ka ngritur dilemën se mos vallë VMRO dhe BDI janë shkrirë në një parti të vetme. 
"Sot është hera e tretë pas vërshimeve që Gruevski viziton Tetovën...
Ku janë BDI, Ali Ahmeti dhe ministrat e tij???
A janë shndërruar në fantazma dhe nuk i percepton dot kamera, apo po ruhen për USHSH-në, e USHT-në ia lan në dorë Nikollës?!
Ose vallë janë shkri VMRO dhe BDI në një parti të vetme?!!" ka shkruar Muhamed Zekiri, përcjell "lajmpress." 

No comments:

Post a Comment