Aug 15, 2015

Alia që vret e pret dhe burgos shqipëtar! (VIDEO)

Se sa serioz ishte kërcënimi i Ali Ahmetit për burgosjen e të gjithve tregon kjo video që qarkullon nëpër rrjetet sociale të cilën po e postojmë edhe ne.
E qeshura e Ali Ahmetit në deklaratën e tij nuk do të thotë se ai bën shaka, përkundrazi tregon karakterin e tij sado-mazokist që kënaqet kur e bën të vuaj populln e tij. Se sa serioze është kjo deklaratë na dëshmon videoja të cilën po e postojmë./Drejtimi.com  

No comments:

Post a Comment