Jul 28, 2015

Edhe një vrasje në Lagjen e Trimave në Kumanovë

Sot ka ndodhur edhe një vrasje në Kumanovë.Ngjarja ka ndodhur në Lagjen e Trimave në Kumanovë rreth orës 11.00 kur një person i panjohur ka vrar 71 vjecarin,ndërsa ka plagosur djalin e tij 30 vjecar nga Kumanova.
Nga lëndimet e marra, njëri prej tyre ka ndërruar jetë në spital.
Autori i krimit është në arrati, policia ka bllokuar vendin e krimit dhe bënë ekspertizën.
Ndryshe para disa ditëve në këtë qytet u vra Xhemail Rexhepi i njohur si  komandat "Shqiponja".

No comments:

Post a Comment