Jul 26, 2015

Beg Rizaj: Edhe nëse vjen Beqa, mëshojani disa shuplaka, ne qëndrojmë pas jush

Gazetari maqedonas Zoran Bozhinovski ka publikuar edhe një bisedë që pretendon se është e përgjuar, në lidhje me degën e Kumanovës, dhe rezistencës së kryesisë legjitime të degës së Kumanovës, që mos të dëgjojnë dirigjimet e Ali Ahmetit. 
 Bozhinovski publikon në profilin e tij në Facebook një bisedë midis Beg Rizajt dhe një personi me emrin Shefki.
 Më poshtë po ju prezentojmë një përkthim joformal nga biseda e publikuar në gjuhën maqedonase nga ana e Bozhinovskit.
 Beg Rizaj: çka bête me zgjedhjen e kryetarit të degës së BDI në Kumanovë?
 Shefki: Shoku, nuk po na lëjnë rehat, do të bëhët gjaku deri në gjunj
 Beg Rizaj: çka do që të bëni, mos lëshoni pe Shefki: Jo shoku. Lexo në internet, dham deklaratë për Alsat M dhe shihe.
 Beg Rizaj: Edhe nëse vjen Beqa, mshojani disa shuplaka, ne qëndrojmë pas jush
 Shefki: Mos u mërzit shoku, votom Zoti mund të na frigon, e jo Beqa. Kam hy për me vdek.
 Beg Rizaj: Jepju afat prej 3 ditësh dhe mandej vet zgjidhni, pa Alinë. Q.... nanën.
 Shefki: A i ndëgjove lajmet në Alsat? Sot dhash deklaratë
 Beg Rizaj: Lej deklaratat, jepju afat vetëm tre ditë
 Shefki: Po, po
 Beg Rizaj: Dhe zgjidhni kryesinë pa problem. Eja në Prishtinë të pijmë kafe, kemi një muhabet të rëndësishëm.
 Shefki: OK, do të vij, vajzën e kam në spital sepe nuk është mirë diçka, nesër e marr nga spitali dhe vij.
 Beg Rizaj: në rregull Shefki: Të lajmërohem sa po të nisem për andej. Kalofsh mire Beg.
 Beg Rizaj: Ок. Jepjauni vetëm tre ditë afat dhe ti digjni të gjithë
 Shefki: Po po. Zjarr ka me dal, mos u mërzit
 Beg Rizaj: po po, s’kam dyshim për këtë, ju vetëm mos u dorëzoni.

No comments:

Post a Comment