Jul 25, 2015

Arena e debatit në Parlament midis Alitit të BDI-së dhe Ibrahimit të PDSH-së

Ribalanci i buxhetit të shtetit në Parlamentin e Maqedonisë ka nxitur debate midis dy partive shqiptare BDI dhe PDSH. Një debat i ashpër është zhvilluar midis deputetit të BDI-së, Rafis Aliti dhe deputetit të PDSH-së, Orhan Ibrahimi.

No comments:

Post a Comment