Jun 25, 2015

Komuna e Tetovës dhe tallja e tyre me institucionin e BFI

Sulejman Rexhepi si duket ska të ndalur duke vë në institucion për tallje, BFI. Vlerat e këtij institucioni po nëpërkëmben nga njerëz të papërgjegjshëm, ku nga shihet se është vë në shërbim të plotë të strukturave të ndryshme në veçanti të politikës së BDI, atë të prefektëve të Tetovës, Gostivarit, Çairit etj. Ky shërbim është vetëm për interese të tija personale dhe familjare. Shumë reagime erdhën pas atij programit që kishte Komuna e Tetovës, Teuta Arifi dhe Muftinia e Tetovës, që udhëhiqet nga Qani Nesimi në veçanti nga intelektualët musliman, por gjithashtu reagime lidhur me Komunën e Gostivarit dhe Muftinisë përkatëse. Sulejman Rexhepi pas gjithë këtyre tolerimeve që solli deri në atë shkallë që edhe komunat të keqpërdorin shpirtin fetar dhe fenë për qëllime politike. Që të gjitha ato që shpalosin komunat duke bashkëpunuar me Sulejman Rexhepi janë aventura të flliqura për të fituar poena politik në krah të fesë. 

No comments:

Post a Comment