Jun 24, 2015

Asfaltohet rruga numër 1 në Studeniçan

Në kuadër të mirëmbajtjes së rrugëve në Komunën e Studeniçanit, është asfaltuar tërësisht edhe rruga numër 1 në fshatin Studeniçan, e cila është edhe rruga kryesore nga qendra e fshatit deri te pjesa e epërme e fshatit ku edhe ndodhet Shkolla Filore Qendrore “Naim Frashëri”. Me këtë krahësa asaj që ju mundësohet qasje dhe lëvizje e lirë qytetarëve, po ju mdësohet një lëvizje e lirë dhe pa vështirësi edhe të punësuarve dhe nxënësve të SH.F. “Naim Frashëri”.
Kryetari i komunës së Studeniçanit, Azem Sadiki thotë se në Studeniçan u ndërtua edhe një rrugë, u përmbush edhe një premtim i dhënë para qytetarëve.
“Për mua dhe ekipin tim udhëheqës në Komunën e Studeniçanit është një ditë e veçantë, pasiqë me një angazhim dhe punë të përbashkët po përfundojmë punimet e ndërtimit të rrugës numër 1 në Studeniçan. Rrugë që ka qenë shumë e dëmtuar dhe ka paraqitur vështirësi të madhe për lëvizjen e lirë të qytetarëve. Është kënaqësi e madhe që me ndihmën e Zotit në këto ditë të para të muajit të bekuar të Ramazanit po përfundojmë një punë të mirë, po ju mundësojmë qytetarëve të Studeniçanit e në veçanti nxënësit dhe të punësuarit e shkollës fillore “Naim Frashëri” të lëvizin lirshëm dhe pa vështirësi”, thotë kryetari i Komunës së Studeniçanit, Azem Sadiki.
Me këtë rast, kryetari Sadiki theksoi se nuk do të ndalemi, do të vazhdojmë me realizimin e projekteve të tjera në të gjitha vendbanimet e komunës së Studeniçanit./LAJMPRESS/

No comments:

Post a Comment