Jun 22, 2015

A qëndron Sulejman rexhepi pas ofendimeve që u bëhen hoxhallarëve

Reagojnë Imamë, Bajram Bejta që kryen detyrë në diasporë:" Lidhur me shkrimin e “Zhurnal”-it me titull “Hoxhallarët ikën në kurbet, pas një muaji vijnë me 30 mijë euro” botuar ditën e parë të Ramazanit"
Kaluan disa ditë nga shkrimi tendencioz kundër personalitetit të hoxhës, dhe përkundër reagimeve të shumta rrjeteve sociale, “Zhurnal”-i nuk kërkoi falje, kurse BFI e RM ishte e heshtur!
“Zhurnal”-i, ky Portal që ka kontratë me BFI-në e cila paguan me paratë e myslimanëve të vendit, me paratë që mblidhen nga aktivitetet ehoxhallarëve, të boton një shkrim përplot të pavërteta që ditën e parë të Ramazanit, është një vepër e cila nuk guxon pa u dënuar.
Pa u futur në detaje lidhur me të gjitha që thuhen në atë shkrim, si një hoxhë që kam vendosur që aktivitetin tim të Ramazanit këtë vit ta zhvilloj në diasporë, nga BFI e RM kërkoj që të jet në mbrojtje të personalitetit të hoxhës, të reagon kundër “Zhurnal”-it dhe të prish kontratën e bashkpunimit. Nëse kjo nuk ndodh, llogaris se vet BFI, respektivisht kreu i saj Sulejman Rexhepi, qëndron pas të gjitha ofendimeve që u bëhen hoxhallarëve! Eshtë që zhurnall dhe sulejman rexhepi t
ë marin guximin dhe ti tregojnë me emra kush qenkan ata hoxhallarë që po i sigurojkan nga 30.000 euro për një muaj. Lereni shpifjet për hirë të Zotit.....!

No comments:

Post a Comment